MUHOVIĆ: SD JE DOSLJEDNA SAMO U SLIJEĐENJU POLITIKE DPS-A

Bošnjačka stranka

Adnan Muhović, nosilac liste Bošnjačke stranke je rekao da je konvencija Socijaldemokrata veceras, pokazala čemu je ta “nazovi partija dosljedna”.

 

“Dosljedna je samo u slijedjenju politike DPS-a! Žalosno je da politički anonimus i lični konobar Samira Agovića kritikuje mene i bilo koga iz BS-a. Kako ga nije sramota da bilo koga proziva za lične interese, kad je on poznat u Petnjici upravo po dosljednosti u slijedjenju ličnih interesa kojima je opteretio budžet opštine. Službeni auto je ostao opštini i koriste ga šefovi Zeida Škrijelja, a novac koji se iz budžeta opštine slijeva na njegov račun zauvijek propada i pada u vodu.
Ali isto tako će ako Bog da pasti u vodu i njihova flajerska demagoška priča 26-novembra, kada će im gradjani Petnjice odredit cijenu kao i na prošlim izborima!
Za razliku od Zeida Škrijelja, Samirovog potpredsjednika zvanog “konobar”, ja sam pokazao na ličnom primjeru kako se brani i čuva dostojanstvo bošnjačkog naroda! Medjutim, za njega je to špansko selo kao i mnogo šta”, rekao je Muhović