AMELA SKENDEROVIĆ, PORIJEKLOM IZ BIHORA, GRABI KA EVROPSKOM PARLAMENTU

Sa nadolazećim izborima za Evropski parlament, jedno od značajnih imena na listi Demokratske partije je Amela Skenderović, koja potiče iz Crne Gore. Iako Crna Gora još uvijek nije pristupila Evropskoj Uniji, postoji izgledna mogućnost da će imati svog predstavnika u Evropskom parlamentu.

Sa lijeva na desno: Gusty Graas, Jana Degrott, Charles Goerens, Amela Skenderović, Nancy Braun, Christos Floros

Amela Skenderović je nosilac liste Demokratske partije na predstojećim izborima za Evropski parlament. Pored toga što je profesorica engleskog jezika, Amela je već imala zapažene rezultate na lokalnim i parlamentarnim izborima u Luksemburgu.

Na listi Demokratske Partije nalaze se i trenutni europoslanik Charles Goerens, kao i Gusty Graas, Jana Degrott, Nancy Braun i Christos Floros. Ovo raznovrsno i iskusno osoblje pokriva širok spektar tema i vještina.

S obzirom na stabilnost glasačkog tijela Demokratske Partije, postoji velika mogućnost da će Amela Skenderović i Charles Goerens zauzeti svoja mjesta u Evropskom parlamentu. Ovo bi moglo donijeti značajne promjene i doprinijeti jačanju veza između Crne Gore i Evropske unije.

AGOVIĆ Ernad