ĐUKANOVIĆ ČESTITAO DAN OPŠTINE PETNJICA

Milo Đukanović

Predśednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 4. avgusta – Dana opštine Petnjica predśedniku Opštine Samiru Agoviću, predśedniku Skupštine opštine Mehmedu Adroviću, odbornicima, učesnicima svečane śednice i svim građanima Petnjice uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

„Obilježavanje ovog datuma prilika je za afirmaciju samostalno odabranog puta i preuzimanja odgovornosti za donošenje te dalekosežne odluke kojom je trasirana budućnost jedne od najmlađih opština u Crnoj Gori. Vjerujem da će Vaš posvećen rad, uz podršku Vlade i svih državnih organa u vremenu koje je pred nama imati značajne pozitivne efekte za razvoj Petnjice, i za kvalitetniji život ljudi Bihorskog kraja”, kazao je Đukanović.

Dodao je i to da će Petnjica biti sve prepoznatljivije pozicionirana na mapi Crne Gore, kao što je dala značajan doprinos obnovi njene državnosti, i učvršćivanju multietničkog sklada, koji je, prema njegovim riječima, dodatna vrijednost u procesu evropske i evroatlantske integracije.