U POSJETI ZK BIHOR: AMELA SKENDEROVIĆ MEĐU SVOJIMA!

Amela Skenderović, nosilac liste Demokratske partije Luksemburga na predstojećim izborima za Evropski parlament, porijeklom iz bihorskog sela Trpezi u petnjičkoj opštini, 17. marta ove godine, bila je gost ZK Bihor, gdje je u prostorijama ovog udruženja održala izuzetno zapaženo izlaganje i podrobno iznijela svoje lične stavove, kao i stavove Demokratske partije Luksemburga, vezano za pristupanje Crne Gore Evropskoj uniji.

U svom izlaganju Skenderović je izrazila opravdanu nadu i potvrdila da je Crna Gora na dobrom putu prema EU, te da vjeruje da će se određene smetnje u hodu otklanjati. Ona je, između ostalog, istakla kako duboko vjeruje u dobre namjere i stručnost premijera Crne Gore Milojka Spajića. Istakla je kako se, prilikom nedavnog susreta sa premijerom, uvjerila da se radi o političaru jasnih vizija i izuzetne erudicije.
Demokratska  partija Luksemburga, kojoj pripada, želi vidjeti istinski građansku državu Crnu Goru u kojoj će se poštovati ljudska prava i biti uređena poput Luksemburga i drugih država Evrope u kojoj je demokratija na zavidnom nivou.

Ovim gostovanjem u prostorijama udruženja ZK Bihor, Amela Skenderović je potvrdila svoju punu privrženost udruženju i izrazila spremnost da bude od pomoći u svim budućim projektima u granicama svojih mogućnosti.

Moderator skupa bio je Remzija Hajdarpašić, predsjednik UO ZK Bihor, dok je o Ameli Skenderović, na samom početku, govorio Hamdija Rastoder, doskorašnji predsjednik UO ovog udruženja i poželio joj dobrodošlicu riječima: Dobro nam došla, Amela, dobro došla među svoje!

F. S.