MUHOVIĆ ČESTITAO DAN OPŠTINE: DOK DPS BUDE POBJEĐIVAO PETNJICA ĆE GUBITI

Adnan Muhović

Predsjednik Opštinskog odbora Bošnjačke stranke Petnjica Adnan Muhović čestitao je Dan opštine Petnjica.

“U svoje lično ime i u ime opstinškog odbora Bošnjačke stranke svim gradjanima Petnjice čestitam 4.avgust Dan opstine! Dan opštine je poseban dan u kojem sumiramo rezultate rada i prikazujemo ono što je i sto nije uradjeno u našoj opštini šest godina poslije vraćanja statusa. Nažalost, Petnjica je danas poluprazna i odlazak stanovništva je poprimio formu migracionih procesa koji po ustaljenoj matrici aktuelne vlasti prijete da dovedu u pitanje opstanak našeg naroda na ovom prostoru. Država i Vlada dobrim dijelom pomažu kada je u pitanju infrastruktura, naročito putna i u tom smislu se zahvaljujemo ministarstvu saobraćaja. Medjutim, lokalna uprava nije u stanju da otvori jedno jedino radno mjesto u realnom sektoru, te i za ovaj dan opštine vjerovatno će DPS ponudit Bihorcima šta drugo nego “šareniku jabuku” i još ponešto iz folklora, jer su ionako ovaj kraj pretvorili u igre koje liče na onu “hljeba i igara”.

Poštovani bošnjački narode Bihora i dijaspore, obilježite ovaj dan i pogledajte koliko nas je manje danas i pomnožite taj broj sa dva, jer će sadašnja DPS-ovska vlast do narednog dana opštine udvostručiti broj onih koji će da napuste Petnjicu.

Takodje, želim da istaknem da je 4.avgust vrlo važan datum u hiljadugodišnjoj slavnoj historiji Bošnjaka, jer je 4-og avgusta 1737.g. bio čuveni Banjalučki boj u kojem je bošnjačka vojska izvojevala pobjedu nad austrougarskom vojskom, čime je dat pečat jednom vremenu koje nas narod stavlja u red onih koji su uvijek bili na pravoj strani historije. I vraćanje statusa opštine je pobjeda! I bolji životni standard biće pobjeda ako Bog da. Medjutim, dok DPS bude pobjedjivao Petnjica će gubiti! Zato neki naredni dan opštine proslavimo bez te družine. Sretno”, stoji u saopštenju koje potpisuje predsjednik OOBS Petnjica Adnan Muhović.