FERIDU SKENDEROVIĆU USPJEŠNO TRANSPLATIRAN BUBREG: OVO NIJE SAMO MEDICINSKI PODVIG VEĆ I PODSJETNIK NA SNAGU ZAJEDNIŠTVA

Senihadin, Ferid i Emina Skenderović

Hazbija Skenderović je u tekstu zahvalnice obavijestio javnost da je uspješno transplatiran bubreg njegovom sinu Feridu Skenderoviću.

“Ovaj izvanredan medicinski zahvat, koji je omogućio našem sinu novu priliku za zdraviji i sretniji život, ne bi bio moguć bez velikodušnosti i hrabrosti njegovog brata Senihadina Skenderovića, koji je neustrašivo donirao svoj bubreg”, rekao je Hazbija.

On je posebno apostrofirao činjenicu da u ovom izazovnom putovanju nijesu bili sami.

“Želimo iskazati duboku zahvalnost svim pojedincima koji su nam pružili podršku i pomoć u ovom procesu, kao i ostalima kojima dugujemo posebnu zahvalnost.
Bratstvo Skenderovića, ujedinjeno u ljubavi i solidarnosti, bilo je naša nepresušna podrška, pružajući nam snagu i hrabrost u najtežim trenucima.

Zahvaljujemo se i Zavičajnom Klubu Bihor, čije je nesebično djelovanje dodatno osnažilo našu porodicu. Stanovnici Rožaja i glavnog grada Podgorice iskazali su neizmjernu podršku, svojim gestovima dobrote i solidarnosti, što je duboko dirnulo naša srca. Takođe zahvalnost fondaciji “Rafet Husović” kao i Savjetu Muslimana Crne Gore.
Moram istaći posebnu zahvalnost “KK BDUĆNOST VOLI” koji je donirao cijo prihod sa prvenstvene utakmice ABA lige Budućnost – Borac Čačak.
Ova transplatacija nije samo medicinski trijumf, već i podsjetnik na snagu zajedništva i ljubavi koja nas okružuje. U ovom trenutku radosti i zahvalnosti, osjećamo se blagoslovljeno što imamo takvu podršku oko sebe.

Hvala vam svima na vašoj ljubavi, podršci i molitvama. Vaša dobrotom obasjava naš put prema novom početku, punom nadanja i optimizma”, poručio je Hazbija Skenderović.

.