Udruženje Luksemburg – Crna Gora predstavljeno na Festivalu migracija

Udruženje Luksemburg – Crna Gora predstavilo se za vikend na 41. Festivalu migracija, kulture i građanstva u halama LuxExpo-a, na kojem je učestvovalo više od 100 država.

Iz Udruženja Crna Gora – Luksemburg kazali su da se ta asocijacija, kao stalni učesnik Festivala, i predstavila sa izuzetno opremljenim štandom koji je privukao pažnju velikog broja posjetilaca.

“Uređenje štanda i dvodnevnu prodaju proizvoda organizovali su vrijedni volonteri, a zapaženost štanda potvrdile su i posjete uglednih ličnosti iz javnog i političkog života”, kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, aktivisti Udruženja, predvođeni Kristijanom Kiefer i Ismetom Muhovićem, pripremili su štand, sa bogatom ponudom specijaliteta iz crnogorske kuhinje, kao i raznovrsnih pića iz Crne Gore.

“Pite, bureci, kolači i druge poslastice, koje su, kao i uvijek, mijesile i pekle članice ženske sekcije grupe “Izvor”, brzo su razgrabljeni”, naveli su iz Udruženja.

Oni su kazali da su, pored sekcije Ženske grupe „Izvor“, predstavljanju Udruženja doprinijeli Esad Muhović, Meša i Nijaz Ramćilović i Hilmo Kožar i brojni mladi članovi udruzenja

IZVOR – MINA