POZITIVNA PREDALA LISTU U PETNJICI, SABAHETA NOVALIĆ NOSILAC LISTE

Pozitivna Petnjica

Pozitivna Crna Gora nastupiće samostalno na lokalnim izborima u Petnjici zakazanim za 26.novembar.

Danas je Opštinskoj izbornoj komisiji predata lista pod nazivom  “ Pozitivna Crna Gora- Sabaheta Novalić- Pošteno”.

Nosilac liste Sabaheta Novalić je prilikom predaje liste rekla da je cilj Pozitivne da Petnjicu učini prosperitetnim mjestom za rad i život. Mjestom gdje će se sve više boraviti i dolaziti, a ne odlaziti.

Ona je navela da Petnjica ima velike prirodne resurse koji nisu adekvatno iskorišteni. Poljoprivreda i turizam moraju biti glavni stožeri ekonomskog razvoja.

“Mi imamo jasan plan za brži ekonomski razvoj koji ćemo ponuditi gradjanima. Sa relativno malim ulaganjima i sredstvima koja ćemo obezbijediti kvalitetnim projektima učinićemo Petnjicu poljoprivrednim i turističkim centrom. Naša je misija da svima koji znaju,umiju i žele  da pomognu razvoju Petnjice damo šansu, jer Petnjičani zaslužuju bolji i kvalitetniji život”, rekla je Novalić.

Ona je dodala da je ta partija dokazala u prethodnom periodu da  se država može voljeti na pošten način.

“Poslije ovih izbora pokazaćemo na primjeru Petnjice da je za brži ekonomski razvoj potreban pošten rad lokalne samouprave i pošten odnos prema gradjanima. Sigurna sam da gradjani vrednuju sve ono što smo uradili u prethodnom periodu i da će nam dati podršku za ekonomski razvoj naše Petnjice, a mi ćemo raditi kao i uvijek-pošteno i naporno“, zaključila je Novalić.