RASTODER DONIO VELIKU POBJEDU UNIONU 05

Union 05

Luksemburški Union 05 koji vodi Bihorci, nakon još jedne pobjede u nizu je zadržao šansu za osvajanje drugog mjesta koje vodi u baraž.
U dvadesetčetvrtom kolu Union je kao gost pobijedio žilavu ekipu Belvauxa sa 2:1 u gostima. Iako oslabljen Union bez tri standardna igrača i poslije velike borbe je upisao tri nova boda. Počelo je loše za Union, poslije velike greške golmana Uniona koji je dodao loptu u noge protivničkom igraču, kojem nije bilo teško da postigne pogodak. Nakon toga Union stvara šanse. Pogođene su četiri stative a gol Belvauxa kao da je bio začaran sve do osamdesetpetog minuta. Poslije kombinacije, koju je započeo najbolji igrač Uniona, Agović, centarfor Klaudio Aires je poravnao rezultat. Posljednjih pet minuta meča Union je krenuo na sve ili ništa pa je tako u devedesetom minutu, Aldan Rastoder pogodio za velikih 2.1.

Sportski direktor Hasim Skenderović je rekao da je pravda zadovoljena u 90. minutu.
“Malo smo bili pospani u prvom poluvremenu, ali smo u drugom stvorili mnogo šansi, pogodili četiri stative i onda na kraju smo zasluženo slavili i tako ostali u u trci za drugo mjesto na kraju sezone”, rekao je Skenderović.