ADROVIĆ KAŽNJEN 300 EURA JER JE MUČIO PSA

8
1094

Petnjičanin Minas Adrović kažnjen je sa 300 eura jer je mučio psa, javlja portal CDM.

Protiv njega je Osnovno državno tužilaštvo u Beranama podnijelo krivičnu prijavu zbog krivičnog djela ubijanje i mučenje životinja.

On je saslušan u Beranama, a nakon saslušanja tužilac je naložio da uplati 300 eura na račun Doma starih u Bijelom Polju.

Ovaj najnoviji slučaj mučenja životinja izazvao je lavinu negativnih komentara i osude na Facebook- u.

Izvršni direktor NVO Prijatelji životinja Podgorica, Dragoje Vlahović kazao je za CdM da ga najnoviji slučajevi mučenja životinja ne čude, obzirom da na to kako su ranije “prolazili” počionioci ovakvih djela.

Podsjetio je na slučaj vješanja psa na Marezi, za šta je počiniliac osuđen na 240 sati društveno- korisnog rada.

 

8 COMMENTS

  1. Lično ne verujem da je kažnjen. Poznajući situaciju u toj oblasti, gde se psi smatraju dzukelama i samo sredstvima za zaradu, što štancovanjem i prodajom, što kradjom iz bužeta preko tzv azila, gde se navodno smeštaju, Berane tzv azil, sumnjam u ovo. Ovo je teški psihopata, koji sigurno tuče i ženu i decu, jer ovo ljudsko biće ne može da radi. Pa i to bi trebalo razmotriti. Zašto je ovo slikao? Kome se svetio? A kome će tek da se sveti? Psihopata.

  2. Jeli ovo brat predsjednika skupstine u Petnjici!?Grehota!Ovakvi su ljudi potencijalni nasilnici na porodicu i okruzenje, sto bi nadlezne institucije morale imati u vidu.

  3. Zivotinja je iszo kao Covjek samo sto ne zna da prica.A sve ljude koji se tako ponasaju treba kaznit vecim novcanim uznosom da bi se Narod doveo u red.Ssmo po dzepu i sve ce biti drugacije.Pa nije ni cudo sto je Adrovic jer njemu je rod ovaj mafijas iz Bora.

  4. Sto se licno mene tice…tih 300e nije dovoljno da bih mu prestala misliti svako zlo, kao i toj pored njega. Svijet bi bio mnogo ljepsi i bolji bez takvih…

  5. Minase čuvaj se sada božije kazne . Da li ste znali da su životinje iskrenije od ljudi.Životinja nikad ne voli lažno. Da vas padne možda biste nešto slično priredili i ljuckoj vrsti . Užas!. Možda ste bolesni ! javi te se doktoru.

LEAVE A REPLY