MURATOVIĆ: DPS NEMA VEZE SA CIJEPANJEM REKLAMNOG PLAKATA SA BILBORDA U PETNJICI

Rešad Muratović

Povodom tvrdnji SDP na društvenim mrežama da DPS stoji iza cijepanja njihovog bilborda u Petnjici, u ime Opštinskog odbora DPS Petnjica, predsjednik Rešad Muratović je saopštio da sa ovim slučajem ta partija nema apsolutno nikakve veze, te da sve to predstavlja “nekorektan način za skretanje pažnje javnosti na partiju koja inače ima skromnu podršku u Bihoru”.

Naš Opštinski odbor je i tokom prethodne kampanje pokazao da pozitivna kampanja može da se vodi u Petnjici, što činimo i ovoga puta. Dokaz tome su brojni bilbordi i reklame različitih partija u centru Petnjice koje su netaknute i nakon nekoliko godina.

Činjenica da je usljed kiše došlo do oštećenja bilborda ubrzo nakon postavljanja, ne daje za pravo nikom iz SDP , a pogotovo ne našoj Bihorki Amini Cikotić, da na ovakav način optužuje našu partiju. Pozivam je da ukoliko ima bilo kakav dokaz za svoje tvrdnje da to javno i saopšti jer u suprotnom se ova situacija može shvatiti jedino kao jeftin i prevazidjen predizborni marketing.
Petnjičani će sa ili bez bilborda dati svoj sud vrlo brzo, a činjenica da kandidatkinja iz Petnjice sa naše liste će biti poslanica u Skupštini govori o tome da će Bihor imati ko da dostojanstveno predstavlja”, saopštio je Muratović.