PROMJENE U OO DPS PETNJICA: REŠAD MURATOVIĆ NOVI PREDSJEDNIK

Rešad Muratović

Rešad Muratović novi je predsjednik Opštinskog odbora DPS Petnjica, odlučeno je na sastanku te organizacije. On je na toj funkciji zamijenio dugogodišnjeg predsjednika OO DPS Petnjica Mehmeda Adrovića.

Nakon imenovanja Muratović se zahvalio na ukazanom povjerenju.

On je istakao da funkcija koja mu je povjerena za njega predstavlja čast, odgovornost, ali i obavezu da se u budućem periodu, a uz podršku članova OO DPS Petnjica, zalaže i bori za ciljeve koji su zacrtani programom partije.

Rešad Muratovic je rođen 1978. godine u Beranama, a po zanimanju je dipl. geograf – prostorni planer. Nakon završenog pripravničkog staža u osnovnoj školi u Petnjici radnim angažman nastavlja u Opštini Berane, zatim u Centru za kulturu u Petnjici.

Od 2017. godine se nalazi na poziciji direktora Turističke organizacije Petnjica.
Od svog punoljetstva je aktivan član DPS, čije sve strukture je prošao, od Savjeta mladih, potom kroz Opštinski odbor Berane i Petnjica, te u krajnjem i pozicije sekretara koordinacionog odbora.

Takođe bio je odbornik u prvom sazivu Skupštine opštine Petnjica.

Pored članova Opštinskog odbora, simpatizera DPS-a i drugih gostiju, sjednici je prisustvovao i koordinator u ime Izvršnog odbora DPS za našu opštinu Admir Zejnelagić.