PRIJATELJI RADIJA PETNJICA: REISENBUS PONOVO SUBOTOM IZ LUKSEMBURGA, A UTORKOM IZ CG

Agencija za prevoz putnika i robe na liniji Crna Gora – Luksemburg i nazad, Reisenbus Montenegro, spremno dočekuje ljeto i godišnje odmore. Naime, kako su istakli za portal radija iz mežadžmenta ovog preuzeća, koronavirus je dosta uticao na prevoz putnika i robe na ovoj relaciji pa su za vrijeme pandemije, umjesto dva puta sedmično, saobraćali samo jednom.

Međutim, kako se situacija stabilizuje sa COVID-19, obnavljaju i drugu liniju.

„Naša redovna linija i koju nijesmo prekidali sve vrijeme pandemije, to je linija koja ide petkom sa polaskom iz Bijelog Polja u 16 časova a povratak iz Luksemburga srijeda u 18 časova. Puno nam je putnika tražila i bilo zainteresovanu za našu drugu redovnu liniju koju smo na žalost, zbog pandemije morali privremeno da obustavimo, ali smo sada opet počeli.

Radi se o liniji u kojoj autobus kreće iz Bijelog Polja utorkom u 8 časova sa povratkom iz Luksemburga subotom u 12 sati. Radi se o linije koja nije sezonskog karaktera već o redovnoj liniji za koju ima najviše zainteresovanih. Spremno dočekujemo predstojeću sezonu i puni smo elana da radimo i da budemo na usluzi svim našim klijentima i putnicima“, istakli su iz Reisenbusa Montenegro.

DENIS BOŽOVIĆ