ODBORNIČKI KLUB BS PETNJICA: PREDJEDNIK MEHMED ADROVIĆ NE POŠTUJE ODBORNIKE I KOREKTNU SJEDNICU PRETVORIO U NEŠTO DRUGO

Rifat Agović

Odbornici Bošnjačke stranke u petnjičkom parlamentu kritikovali su način vođenja sjednice SO Petnjica od strane predjednika Mehmeda Adrovića. Njihovo saopštenje prenosimo integralno.

“Jučerašnje vođenje sjednice Skupštine od strane Mehmeda Adrovića bilo je u najmanju ruku neznaveno i krajnje nekorektno.

Predsjedniku Skupštine isteče mandat, a on još uvijek Poslovnik o radu Skupštine pročitao nije. No to možda i nije toliko čudno, jer on i nema naviku da čita, ta navika se stiče tokom školskih i studentskih dana.

Ogromno nepoštovanje odbornika, posebno Bošnjačke stranke, ali i svih u sali Skupštine, pokazao je tako što je jednu jako korektnu sjednicu uspio da preokrene u nešto drugo, vrijedjanjem odbornika, kršenjem Poslovnika i zloupotrebom funkcije predsjedavajućeg.
Više puta je perfidno opominjući predsjednika Opštine isticao samo ,,Agoviću” kako bi gradjani stekli utisak da se radi o odborniku Bošnjačke stranke Rifatu Agoviću, a ne o predsjedniku Samiru Agoviću.

Dalje, predsjednik Skupštine, čovjek koji jedan put u tri mjeseca dodje na posao, nema radnu naviku da ispoštuje radno vrijeme te tako prekida svaku diskusiju, da što prije završi sjednicu i ode iz Petnjice.
Vrijedjajući odbornike, Vi ne poštujete ni gradjane koji su te odbornike izabrali za svoje predstavnike u lokalnom parlamentu, a to će gradjani znati da ocijene na narednim izborima, gospodine Adroviću”, stoji u saopštenju  kluba odbornika BS Petnjica.