POČINJE NAGRADNA IGRA SERVISA MOBILNIH TELEFONA “SEMIR”: OSVOJITE TELEFON, ZVUČNIKE, MIKROFON….

Semir Semko Ličina

Semir Ličina je jedini registrovani privatni preduzetnik koji je otvorio servis za mobilne telefone u Petnjici.

Ovaj mladi Bihorac je preko ZZZ CG, obezbijedio sredstva kako bi ostvario cilj da se bavi biznisom u svom rodnom kraju.

„Želim da se zahvalim prethodnoj Vladi koja mi je preko programa ZZZCG, odobrila sredstva za ovu ideju. Riječ je o programu grantova za samozapošljavanje i zahvaljujući tom programu, ja danas u centru Petnjice imam dugo očekivani biznis. Takođe, zahvaljujem se i prijateljima koji su prije dobijanja sredstava, prepoznali moj trud i kvalitet rada sa mobilnim telefonima, koji su mi pružili značajnu finansijsku podršku u pripremi i adaptaciji lokala kako bih se uklopio sa finansijskom konstrukcijom cijelog projekta.

Tu prije svega mislim na Salka Rastodera, koji mene lično nije ni upoznao, ali je zahvaljujući pisanju portala radija, pratio dešavanja i prepoznao moju želju kao realnu i sam odlučio da mi uplati novčana sredstva u iznosu od 500 eura kako bi unaprijedio moje pripreme.

Takođe, i Husniji Hulji Ličini, mojem komšija koji živi i radi u Luksemburgu, pomogao mi je sa istom cifrom.“, istakao je Semir i dodao da povodom otvaranja svog servisa za mobilne telefone, organizuje nagradnu igru.

„Odlučio sam da svi ljudi koji prate moj FB https://www.facebook.com/mobileshop.petnjica) Instagram profil https://instagram.com/mobile_shop_semir_petnjica?igshid=1pu055weubwgc

kao i svi oni koji zaprate, koji podijele ili taguju svog prijatelja, uzimaju učešće u nagradnoj igri.

Prvi nagrada je mobilni telefon, druga nagrada je karaoke mikrofon sa blutut zvučnikom i treća nagrada je blutut zvučnik.

Dalje, odlučio sam da poklonim još sedam poklona čiji je sadržaj različit. Od parfema, novčanik i slušalica. Napominjem, ovih dodatnih sedam nazvao bih poklončića, to poklanjam samo damama koje će biti izvučene na kraju nagradne igre. Prvo izvlačimo ove tri prve nagrade a onda idu ostalih sedam.

Sva imena koja uzmu učešće i igri, zapisujem na papir i ubacujem u kutiju nakon čega se pristupi izvlačenju“, izjavio je Semir Ličina.

Nagradna igra počinje danas, utorak 16.marta a završava se 23.marta (utorak) u 11 časova a već od 12 časova istog dana, u prostorijama Radija Petnjica, biće organizovano izvlačenje.

DENIS BOŽOVIĆ