MUHOVIĆ: KADA BI SVI MINISTRI RADILI ZA PETNJICU KAO MINISTRI BS, PETNJICA BI BILA DRUGAČIJA

Predsjednik BS Petnjica Adnan Muhović i članovi te partije sa ministrom Kemalom Purišičem

Danas je u Petnjici svečano otvorena višenamjenska zgrada za potrebe centra za socijalni rad, zavoda za zapošljavanje, Fonda PIO i Fonda zdravstva.

Predsjednik OO BS Petnjica Adnan Muhović je rekao da je ovaj izuzetno važan projekat realizovan zahvaljujući ministarstvu rada i socijalnog staranja na čijem celu je Kemal Purišić koji je potpredsjednik Bošnjačke stranke i njen član i funkcioner od osnivanja stranke.

 

“Ovo je još jedan u nizu pokazatelja da Bošnjačka stranka svojim učešćem u Vladi ispunjava obećanja data gradjanima, na opšte zadovoljstvo svojih birača, ali i svih gradjana Petnjice i Crne Gore, a sve u cilju stvaranja boljih životnih uslova stanovnika Bihora. Ovakvi i slični projekti koji su u okviru resora koje vodi BS uklapaju se u priču o regionalnom razvoju sjevera Crne Gore i svojim učešćem u vlasti na državnom nivou nastavićemo sa aktivnostima kojim će se unaprijediti život i životni prostor naših gradjana. Kada bi i drugi ministri radili za Petnjicu kao ministri Bošnjačke stranke, danas bi Petnjica bila drugačija. A o lokalnoj vlasti da i ne pričamo, ona i liči na svoj “potok projekat” u centru Petnjice koji podsjeća na pojas Gaze”, rekao je Muhović.