PROSLAVLJEN 102. ROĐENDAN U OŠ ,,TRPEZI”

Dan škole u OŠ ,,Trpezi” proslavljen je sa bogatim kulturno-zabavnim programom, kojim su učenici i nastavnici škole obilježili ovaj značajan događaj.
Manifestacija je uključivala nastupe školskog hora, recitacije, plesne tačke, i izložbu učeničkih radova, što je prisutne goste i roditelje ispunilo ponosom i zadovoljstvom. Na svečanosti su prisustvovali roditelji, penzionisani nastavnici koji su pohvalili rad škole i izrazili podršku daljem unapređenju obrazovnih uslova.
Direktor škole Elvedin Mehović se u svom govoru zahvalio svima koji doprinose uspehu škole, ističući važnost zajedničkog rada i podrške zajednice za stvaranje pozitivnog i podsticajnog obrazovnog okruženja.
Nagrađeni su učenuci koji su na Opštinskom takmičenju osvojili neka od prva tri mjesta i njihovi mentori. Nagrađeni su zaposleni u OŠ ,,Trpezi”za dugogodišnji rad i doprinos obrazovanju.
Za đaka generacije za školsku 2023/24. godinu proglašena je Ajša Osmanović. Nagrađen je i učenik koji je donirao sportsku opremu Školi.
,,Ovaj događaj je još jednom pokazao značaj škole kao centra kulture i obrazovanja u zajednici, naglašavajući važnost kontinuiranog ulaganja u obrazovanje za buduće generacije”  kazao je direktor škole Elvedin Mehović.
ERIS BABAČIĆ