PETNJICA: ANONIMNI EKO AKTIVISTA SAKUPIO 100 DŽAKOVA SMEĆA PORED PUTA (FOTO I VIDEO)

Na putnom pravcu između Petnjice i Berana, u dijelu od Podvada do Police anonimni aktivista u proteklih dva dana sakupljao je otpad.
Smeće koje nesavjesni građani odlažu pored puta iz svojih automobila, anonimni Eko aktivista i borac za očuvanje životne sredine, čiji identitet je poznat našem portalu, drugu godinu za redom, samoinicijativno, bez ičije pomoći, prikupio je više od 100 džakova smeća na dijelu puta od Podvada do trafo-stanice na Polici.
Ova akcija naišla je na brojne pozitivne reakcije kod ljudi iz Petnjice, a među njima je i Eldar Adrović, predsjednik OO SDP-a Petnjica koji je na svom Fejsbuk profilu pohvalio ovu društveno- korisnu akciju.
“Kao što se vidi na snimku, detaljno se posvetio činjenju javnog dobra i to ne prvi put. Nama koji ovdje živimo je vrlo poznat njegov aktivizam i dobro koje čini, a posebno bih naglasio ovaj vid dobra u toku mjeseca Ramazana. Zaista ne postoje riječi koje bi opisale ovaj čin. Na kraju bih skrenuo pažnju na subjekte lokalne samouprave, da se oni, a i svi mi posvetimo ovakvim ljudima. Da oni budu dio sistema koji bi zasigurno dali veliki doprinos”, napisao je Adrović.
ERIS BABAČIĆ