PETNJIČKI KADETI GOSTI FK NOVI PAZAR: VELIKO ISKUSTVO I DOBRA PRIPREMA ZA NASTAVAK SEZONE

U subotu, 11.2.2024.godine, na poziv Fudbalskog kluba Novi Pazar, kadetska selekcija Fudbalskog kluba Petnjica je bila gost vršnjacima tog srpskog superligaša.

“Bilo je to veliko iskustvo za naše dječake, koji su imali priliku da se na terenu nadmeću sa vršnjacima dobro organizovanog, kvalitetnog, kluba sa velikom tradicijom, koji je iznjedrio plejadu fudbalskih majstora, kako u bivšoj nam državi SFRJ, tako i sada u okvirima Srbije”, saopšteno je iz kluba.


Naravno, domaći sastav je pokazao da je puno kvalitetniji od naše ekipe, ali rezultat i nije bio u prvom planu, već upoznavanje sa načinom rada i organizovanja ozbiljnog fudbalskog kluba sa evropskim ambicijama, kakav u ovom trenutku jee Novi Pazar.

,,Bilo je to prava provjera za nastavak sezone u Drugoj kadetskoj ligi Crne Gore koji nas ocekuje početkom marta mjeseca. I ovog puta, naši kadeti su dobili nekoliko donacija pa ćemo iskoristi priliku da se zahvalimo Muhamedu Sutkovicu, vlasniku tehničkog pregleda Sutkovic iz Rožaja, koji je donirao 30 majica, radnicima JU Centar za kulturu Petnjica, Sinanu Tiganju i Milhedinu Skenderoviću, koji su donirali 30 ranaca, kao i Almiru Muratovicću, predsjedniku BKC Petnjica i Nerminu Ćorovicu, vlasniku restorana Žar iz Novog Pazara, koji su obezbijedili ručak za naše kadete“, saopštili su iz Uprave Fudbalskog kluba Petnjica.

ERIS BABAČIĆ