KADETI FK PETNJICA POČELI PRIPREME ZA NASTAVAK SEZONE

U subotu je, na stadionu Gusare, trener Nurković izvršio prozivku kadetske selekcije Fudbalskog kluba Petnjica, koja se takmiči u Drugoj kadetskoj ligi Crne Gore.

Tim povodom, ekipa Radija Petnjica posjetila je stadion u Gusarama, upoznala se sa radom trenera Nurkovića i razgovarala sa predstavnicima FK Petnjica, koji naporno rade kako bi dječacima, kao i seniorskoj selekciji, obezbijedili što bolje uslove za odigravanje utakmica.

Na prozivci se pojavilo 27 dječaka, 2007. godište i mlađi, pa će trener Nurković biti na „slatkim mukama“ u odabiru sastava i prvih jedanaest igrača koji će početi utakmicu.

Takođe, zahvaljujući Upravi kluba, kadeti su obavili obavezne ljekarske preglede, čime je klub pokazao veliki stepen odgovornosti prema zdravlju i razvoju naših dječaka. Iz FK Petnjica ističu da će to biti praksa i u budućnosti kada su u pitanju sve selekcije kluba.

“Početak sezone je i prilika da pomenemo da je naša kadetska selekcija dobila i nekoliko donacija u prethodnom periodu. Naime, “AKAR” DOO, vlasnika Hasima Ramdedovića je donirala garnituru dresova za utakmice. Kompanija “MGR LOGISTICS” DOO, vlasnika Bata Dobrašinovića donirala je 30 šuškavaca za treninge i DOO “TREF” marketi, vlasnika Eldara Tiganja uručila je novčanu donaciju od 250 eura, na čemu im se zahvaljujemo”.

Iz kluba ističu i veliku zahvalnost Opštini Petnjica na čelu sa predsjednikom Agovićem, koji, kako saopštavaju, od 2013. godine pomaže u funkcionisanju kluba.

“Na kraju, najveću zahvalnost dugujemo našim prijateljima, sponzorima, navijačima, donatorima iz naše dijaspore, koji od reaktivacije kluba 2006. godine pa sve do sada, nesebično, na razne načine, svako u svojim mogućnostima, pomažu rad i funkcionisanje našeg kluba. Mi ćemo se potruditi da svojim radom opravdamo njihovo povjerenje, a rad će iznjedriti i dobre sportske rezultate“, zaključuju iz Uprave Fudbalskog kluba Petnjica.

ERIS BABAČIĆ