AGOVIĆ: ŠTETA OD POPLAVA VELIKA, NADAM SE DE ĆE VLADA OVOGA PUTA REAGOVATI BOLJE

Predsjednik Opštine Petnjica Samir Agović je nakon katastrofalnih poplava u Bihoru kazao za portal Radija Petnjica da su poplave izazvale veliku materijalnu štetu i da se nada da će Vlada Crne Gore pomoći u većoj mjeri da se posljedice saniraju.

,,Htio bih da pohvalim sve građane Petnjice koji su se dosta hrabro izborili sa poplavama. Činjenica je da je materijalna šteta velika. Vrlo je važno imati neka preventivna dejstva i aktivnosti u smislu održavanja puteva, kanala, propusta, čišćenje svih tih mjesta gdje dolazi do izlivanja rijeke, produbljivanje korita rijeke. To smo već činili, ali nikada dovoljno, jer se ne može predvidjeti šta će se sve desiti i koliko će biti padavina”, rekao je Agović.

On je istakao da je portal Radio Petnjica u kriznim situacijama uvijek uz građane, bez obzira na vremenske neprilike.

“Vi ste uvijek uz građane kad god je ovako nevrijeme. Nimalo nije bilo lako juče, primijetio sam da ste bili tokom čitavog dana na terenu, negdje sa našom ekipom, negdje sami. Mislim da su građani, što se tiče portala i informisanosti zadovoljni. Htio bih da se osvrnem na druge medije i da istanknem sa sam jako nezadovoljan njihovim izvještavanjem kada je riječ o dešavanjima koja su juče pogodila Petnjicu. Bilo je izvještaja i iz Berana i iz Rožaja, a iz Petnjice vrlo stidljivo”, zaključio je Agović.

ERIS BABAČIĆ