U GUSARAMA USKORO UTAKMICE POD REFLEKTORIMA

I ove godine, kao i protekle dvije, fudbalski klub Petnjica će nastaviti sa razvojem stadionske infrastrukture i stvaranjem što boljih uslova za rad i odigravanje utakmica.

Protekle sedmice je završeno prikupljanje ponuda i odabran je najpovoljniji izvođač radova za izgradnju osvetljenja (reflektora) na terenu u Gusarama.

Inače, ovaj projekat sa 70% sredstava finansira Fudbalski savez Crne Gore, a 30% fudbalski klub Petnjica sa svojim partnerima.

Ukupna vrijednost projekta je 61.475,21 eura, od cega je 43.065,65 eura učešće Fudbalskog saveza Crne Gore, 16.000,00 eura je obezbijedio Zavičajni klub Bihor iz Luksemburga a 2.409,56 eura Opština Petnjica.

Za izvođača radova je izabrana firma D.O.O Građevinsko preduzeće “Bihor” iz Petnjice, a rok za završetak radova je 150 dana, obzirom da ide zima pa nije moguće predvidjeti vremenske prilike.

Početak radova je planiran za kraj novembra, odmah po završetku jesenjeg dijela takmičarske sezone.

Ovo je samo još jedan u nizu projekata koje je Fudbalski klub Petnjica realizovao u saradnji sa Fudbalskim savezom Crne Gore, Zavičajnim klubom Bihor iz Luksemburga i Opštinom Petnjica, pa su uslovi za rad i odigravanje utakmica u Gusarama na veoma visokom nivou, a po završetku projekta rasvjete, omogućiće se održavanje treninga i odigravanje utakmica u večernjem terminu.

“Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Opštini Petnjica i Fudbalskom Savezu Crne Gore na nesebičnoj pomoći za realizaciju ovog projekta, kao i nekoliko predhodnih, a posebna zahvalnost Udruženju Zavičajni klub Bihor iz Luksemburga, koje zajedno sa svojim članovima, uvijek kada je to potrebno, nesebično, pomaže naš fudbalski klub.
Još jednom, velika zahvalnost svima koji na bilo koji način pomažu funkcionisanje našeg Fudbalskog kluba, a mi kao klub ćemo se truditi da ih u narednom periodu obradujemo dobrim rezultatima. Vidimo se na proljeću pod reflektorima u Gusarama.
Sportski pozdrav”, saopštili su iz Uprave Fudbalskog kluba Petnjica.

ERIS BABAČIĆ