MURATOVIĆ ODGOVORIO AGOVIĆU: Gdje god sam bio borio sam se za svoj narod i opšte dobro, a protiv takvih kakvi ste vi i vama slični

Aldin Muratović
Nastavljena je prepiska na relaciji predsjednik Opštine Petnjica Samira Agovića i nezavisnog poslanika Aldina Muratovića. Saopštenje Muratovića premosimo integralno.

,,Nije sramota gospodine Agoviću ništa raditi što je časno i u interesu opšteg dobra i ja se ponosim svojim prethodnim radom, čista obraza, ruku i svoje biografije a za vas ne vejerujem baš da se može reći tako !

Da krenemo redom vječiti predsjedniče najugroženije opštine u CG, ja sam u politiku ušao ne da radim za lične interese (da uzmem stan od jedne opštine, pa da “zaradim” stan u Podgorici od druge opštinske plate, da uzimam pare za radna mjesta, da asfaltiram seoske puteve novcem dijaspore knjižeci to na račun opštine, itd.), već sam živio od minimalne zarade, većinu života i bez radnog angažmana, ( kao i većina mojih Petnjičana a sve zbog takvih vizionara kakvi ste vi) jer nijesam htio da narušim svoje principe, ako već i znate sta su principi.
Kada pominjete moje prethodne političke stranke, sa ponosom mogu istaći da sam pripadao njima i gdje sam god bio borio sam se za svoj narod i opšte dobro, a protiv takvih kakvi ste vi i vama slični, na žalost niti se vratilo meni niti mom narodu, jer je ovo vrijeme poltrona, prevaranata i lopova (što vi jako dobro znate).
Kada je u pitanju naša opština Petnjica, ja je volim i radim srcem za nju, a ne interesom kao vi i mnogi drugi, pa vas pitam da niste kojim slučajem predsjednik i da nemate privilegija koje vas odnarodiše od običnog čovjeka da li bi ste uopste živjeli tu gdje ste? Gospodine Agoviću, prodavali ste je na mnogim mjestima (jeftino) i resurse i bošnjački narod, svjedoče tome i 90-te, a i mi mlađi, za razliku od vas mi se ponosimo i kao Bihorci, i kao Bošnjaci sa cjelovitim nacionalnim i vjerskim identitetom, dok ste vi jedne izbore pjevali pjesme i nosili zastave, kako bi vam bio veći politički interes u tom trenutku.
Na kraju, kad smo kod izdaje pa davno ste vi počeli sa izdajom, kada je bilo najteže našem narodu, izdali ste SDA i prešli u agresorski DPS, koji je snažno pomagao agresiju na Bosnu i Hercegovinu i na Bošnjake Sandžaka. Rezultat tvoje izdaje je da je Bihor uspješno raseljen i da u Bihoru živi manje Bihoraca, nego u jednom od gradova Luksemburga, a da ne pričam o ostatku svijeta.
Biće mi zadovoljstvo na sjednici Skupštine Opštine Petnjica da diskutujemo o svim temama u interesu naših građana, samo nemoj da zabranite direktan prenos sjednice, kao što to radite u zadnje vrijeme, da bi građani mogli da čuju i ocijene ko je u pravu!
Radujem se tome kada će i časni ljudi iz DPS-a konačno baciti vaše okove( vjerujem da vam je to skora sudbina ) i raditi u interesu svih građana naše Petnjice”