Opština Petnjica donirala školski probor za đake prvake (FOTO I VIDEO)

Opština Petnjica, sada već tradicionalno obezbijedila je školski pribor za 38 đaka prvaka, koliko ih je upisano ove godine u svim školama na teritoriji opštine Petnjica.
Školske pribore je uručio predsjednik opštine Samir Agović sa saradnicima, a za naš portal je kazao da opština Petnjica nastavlja, sada već tradicionalno da na ovaj način upoznaje đake prvake. Takođe je kazao da su upravo oni svijetla budućnost Petnjice.
POGLEDAJTE VIDEO:  https://youtu.be/qIu4GhuuErU
,,Opština tradicionalno na ovaj način svake godine, želi da upozna prvake i da prvacima poželi na najbolji mogući način  početak školovanja, a to smo ovaj put uradili na taj način što smo svim prvacima sa područja Opštine Petnjica obezbijedili školski pribor” kazao je Agović.
Na pitanje kako komentariše to što drastično opada broj prvaka iz godine u godinu u Petnjici, predsjednik je odgovorio je da je to negativan trend sa kojim se suočava cjelokupni sjever naše države i da su to posljedice izazvane nekim globalnim trendovima. Vlada mora  da daje veću podršku i da je to problem za koji država treba najviše da se pobrine i pomogne.
ERIS BABAČIĆ