PETNJICA: LATIĆ ODBRANIO TITULU NA “SANDŽAK KUPU” U STONOM TENISU

Juče je u Bošnjačkom kulturnom Centru Petnjica, uz prisustvo brojne publike, održan turnir u stonom tenisu pod nazivom ,,Sandžak Kup 2023.” čiji je organizar bio BKC Petnjica, a na kojem je učešće uzelo 32 igrača, podijeljenih u osam grupa.
U veoma jakoj konkurenciji, već u finalu se znalo da će titula ostati u Petnjici. Dinan Latić je u finalu turnira odmjerio snage sa svojim mlađim bratom i uspio  da odbrani titulu, a Petnjici obezbijedi da i naredne godine bude domaćin ovog turnira, jer je upravo on pretekle godine na turniru koji se održao u Brodarevu osvojio prvo mjesto.
Drugo mjesto je zauzeo, njegov mlađi brat, koji je prisutnu publiku oduševio partijama, talentom i pobrao sve simpatije, a da je će izrasti u vrhunskog stonotenisera govori i činjenica da je na ovom turniru od ukupno 32 igrača, zauzeo drugo mjesto, sa svojih devet godina i pred njim je svijetla budućnost u ovom sportu.
Na turniru su učestvovali igrači sa prostora regije Sandžaka kao i predstavnici
stonoteniserskih klubova,pa je treće mjesto zauzeo Emir Preljević iz Tutina, a koji je svoju nagradu poklonio talentovanoj stonoteniserki, jedanaestogodišnjoj kćerki Merjem Preljević
,,Zahvaljujemo se svim učesnicima na učešću i dobrim partijama stonog tenisa. Pobjednicima želimo da čestitamo. Takođe želimo da istaknemo zahvalnost na podršci u organizaciji braći Ramdedović i Latić i na samom kraju da kažem, da će Petnjica biti I naredne godine domaćin,,Sandžak Kupa” zahvaljujući Dinanu Latiću, kojem ovom prilikom čestitamo na osvojenom prvom mjestu” Saopštili su iz BKC ,,Sandžak” Petnjica.
ERIS BABAČIĆ