ODRŽAN VIII MEMORIJALNI TURNIR ,,Igrom protiv zaborava-Meho Agović” (VIDEO)

Fudbalska ekipa “Murić Company BA” pobjednik je osmog memorijalnog turnira u malom fudbalu ,,Igrom protiv zaborava – Meho Agović”. Oni su u finalu bili bolji od ekipe “AG Amer”, dok je treće mjesto zauzela ekipa “Murić Company PG”.

Turnir je održan na školskom poligonu Osnovne škole ,,Mahmut Adrović” u Petnjici u organizaciji opštine Petnjica.

Na ovogodišnjem turniru “Igrom protiv zaborava” učestvovalo je 18 ekipa.

Predsjednik opštine Samir Agović je na samom početku kazao da Opština svake godine organizuje ovaj turnir želeći da se prisjeti velikog humanitarca i prijatelja svih nas, Meha Agovića. On se zahvalio svim učesnicima koji su došli iz različitih gradova Crne Gore da se takmiče i uveličaju ovu fudbalsku manifestaciju. Takođe se zahavalio sponzoru Aliji Muhoviću iz Bara koji je donirao 500 eura za ovogodišnji turnir. Na samom kraju izlaganja on je proglasio fudbalski turnir otvorenim.

Tokom cijelog turnira prikazana je fer i korektna igra, sa mnogo dobrih poteza i kvalitetnog fudbala. Demonstrirana je dobra organizacija, a pored pehara organizator je pripremio i vrijedne novčane nagrade za najbolje plasirane ekipe i individualne pojedince koji su se istakli u svojim timovima.

Najbolji strijelac turnira je Amil Kuč iz redova ekipe “AG Amer” sa čak 11 postignutih pogodaka, dok je za najboljeg golmana turnira proglašen Dalibor Drobnjak, član ekipe ,,Murić Company BA”, a za fer-plej ekipu proglašena je ekipa ,,Agović Company Ba”.

ERIS BABAČIĆ