Započeta izgradnja porodične kuće Mirsadu Hadroviću (FOTO I VIDEO)

Nakon održanog radnog sastanka i prihavatanja inicijative da se pomogne u izgradnji kuće Mirsadu Hadroviću, koji živi sa suprugom i dvoje maloljetne djece u skromnim uslovima, slabijeg materijalnog stanja, između čelnih ljudi Opštine Petnjica, građanskih aktivista, humanitaraca, odmah se krenulo u realizaciju tog plana.

Naime, Opština Petnjica, kao inicijator i pokretač ove plemenite ideje, odmah je preduzela konkretne korake i juče započela izgradnju kuće za Mirsada Hadrovića u selu Bor.

Uz veliko prisustvo građana i mještana sela Bor, krenuli su radovi na iskopu temelja za porodicu Hadrović, koja će uskoro dobiti svoj novi dom. Predsjednik Opštine Petnjica sa svojim saradnicima je prisustvovao radovima koji su juče započeti i kazao za portal Radio Petnjica da očekuje zavešetak radova u što kraćem roku, kao i to da ćemo svi dati doprinos, zajedno sa dijasporom da se ova ideja realizuje.

,,Evo danas prisustvujemo iskopu temelja za porodičnu kuću Mirsada Hadrovića i vjerujem da ćemo upravo svi zajedno dati doprinos da dođe do realizacije ove ideje. Koristim priliku da se zahvalim mještanima, građanima, predstavnicima dijaspore, instiucijama sa područja naše opštine. Prvo ćemo uraditi pripremu, a to je iskop temelja, zatim prelazimo na građevinske poslove. Naše lokalne Službe će pripremiti dinamiku radova, za već urađeni projekat, očekujemo da ćemo tokom ovog ljeta, bar kada su grubi radovi u pitanju uspjeti da završimo ovaj objekat“, kazao je Agović.