PETNJIČKI OSNOVCI NA IZLETU U SKI CENTRU KOLAŠIN (FOTO I VIDEO)

Fondacija ČNU u saradnji sa OŠ ,, Mahmut Adrović“ i TO Petnjica, priredila mališanima putovanje do Ski Centra Kolašin 1600.

Fondacija ,,Čovjek ne umire – Ćamil Ramdedović“ nesebično se zalaže i pomaže svim školama na teritoriji Opštine Petnjica u cilju poboljšanja uslova za pohađanje nastave i obrazovanje, pa je samim tim ovo još jedna u nizu akcija ove Fondacije koja je već sada nadaleko poznata po svojim humanitarnim aktivnostima.

Direktor OŠ ,,Mahmut Adrović“ Almir Pljakić je kazao za naš portal da je ovo samo jedna od mnogobrojnih aktivnosti koje su realizovane sa fondacijom ,,Čovjek ne umire – Ćamil Ramdedović“

,,Riječ je o aktivnostima koje se tiču obrazovanja i vaspitanja u našoj školi. Nesebično podrškom dijaspore i fondacije ČNU, familije Ramdedović, koji su po ko zna koji put pomogli, sponzorisali i iskoordinisali sve te akcije. Što se tiče konkretno posljednje akcije koja je bila prije par dana, tiče se škole skijanja odnosno obilaska Ski Centra na Bjelasici. Tokom jednodnevnog boravka na Skijalištu Kolašin 1600 učenici su imali prilike da savladaju osnovne vještine i tehnike skijanja. Ovom prilikom pored Fondacije ČNU, želim da se zahvalim i Turističkoj organizaciji Petnjica na nesebično podršci. Ovo je već druga godina ovu akciju implementiramo.“

Cilj ove akcije je da djeca kroz igru steknu posebne vještine koje će im koristiti u budućnosti.

,,S obzirom na to da vlada veliko interesovanje kod djece, želim da se ovakve aktivnosti sprovode i da traju u budućem periodu“ kazao je Almir Pljakić direktor OŠ ,,Mahmut Adrović“.

ERIS BABAČIĆ