BEČIĆ ZA RADIO PETNJICU: SIGURNO ULAZIM U DRUGI KRUG (FOTO I VIDEO)

Juče je lider Demokratske Crne Gore i predsjednički kanidadat Aleksa Bečić posjetio Petnjicu.

On se građanima i simpatizerima ove prartije obratio na platou Divan Bašče, a za portal Radio Petnjica je kazao da očekuje siguran ulazak u drugi krug predsjedničkih izbora, jer kako nam je kazao sve je više partija na državnom i lokalnom nivou koji podržavaju njegovu kandidaturu.

,,Vidite svakog dana da energija raste, trendovi su izuzetno optimistični. Raste i podrška političkih partija iz dana u dan, različitih političkih pokreta, na lokalnom i državnom nivou koji daju jasnu i nedvosmislenu podršku mojoj predsjedničkoj kandidaturi, prosto logika je jasna i građani će zbog toga odlučiti da budem u drugom krugu predsjedničih izbora, jer djela treba da sude o svima nama. Došlo je vrijeme za progresivne politike, politike budućnosti.

Politika lažnog patriotizma uvijek mora da pronađe izdajnike, zato preporučujem građanima da se mnogi ne obaziru na ove poruke koje uvijek čujete u susret izborima aktuelnog predsjednika, prosto on je uvijek tražio izdajnika u aktuelnim kampanjama” zaključio je Aleksa Bečić predsjednički kandidat Demokratske Crne Gore.

ERIS BABAČIĆ