PETNJICA: “FARMERI SA BIHORA” PODIJELILI NAGRADE ZA NAJBOLJI VIDEO

Klaster “Farmeri Sa Bihora”, u saradnji sa fondacijom “Čovjek ne umire”  organizovali su takmičenje za članove vajber grupe ,,Farmeri sa Bihora”, a najbolji video je nagrađen radnom bušilicom.

Cilj ovog takmičenja jeste promocija rada mještana Bihora. Najbolji snimci su ocjenjeni na osnovu broja lajkova, pa je tako onaj video sa najviše lajkova u vajber grupi ,,Farmeri sa Bihora” zauzeo prvu poziciju.

,,Takmičenje je održano u našoj Vajber grupi “Farmeri sa Bihora” koja broji oko 100 članova. Pravo učešća u igri su imali svi članovi, a uslov je bio da se pošalje video zapis i prikaz rada farmera sa poljoprivrednim mašinama. Nagrada za najbolji video zapis je radna bušilica koja može koristiti za razne namjene I potrebe farmera. U toku trajanja takmičenja, uspjeli smo da obezbijedimo tri dodatne mašine. Svi članovi grupe su imali pravo da biraju omiljeni snimak tako što bi isti lajkovali” kazao je Koordinator grupe ,,Farmeri sa Bihora” Eldin Muratović.

Dobitnici ove vrijedne nagrade su:

1.Ermin Muratović
2. Zamir Kočan
3. Izet Kočan
4. Alsad Kočan

,,Iskoristio bih priliku da u ime Uprave Klastera ,,Farmeri sa Bihora” ,dobitnicima čestitam, a ostalim članovima da se zahvalim na učešću. Želio bih da pozovem sve Bihorce da se pridruže Viber grupi i zajedno sa farmerima sudjeluju u nagradnim igrama kojih će biti u naredom periodu“” zaključio je Muratović.

ERIS BABAČIĆ