LITERARNI KONKURS “ČOVJEK – ČUVAR PRIRODE”: AGOVIĆ I PRENTIĆ OSVOJILI DRUGO I TREĆE MJESTO

U srijedu, 21. 12. 2022. godine učenici II razreda gimnazije JU Srednje mješovite škole  Dalila Agović i Aldin Prentić sa mentorkom mr Dijanom Tiganj bili su u Nikšiću na dodjeli nagrada za osvojeno 2. i 3. mjesto na literarnom konkursu “Čovjek – čuvar prirode”.

Naime,  učenici drugog razreda SMŠ Petnjica Aldin Prentić, Dalila  Agović i Adelina Muratović  učestvovali na literarnom takmičenju  organizovanom u okviru projekta ECO School koji sprovodi FORS  Montenegro, finansira Evropska unija, a sufinansira Ministarstvo javne uprave Crne Gore.

U konkurenciji učenika drugog razreda, naši učenici osvojili 2. i 3. i kao nagrade dobili tablet i pametni sat.

,,Na literarnom konkursu u okviru projekta ECO School koji sprovodi FORS  Montenegro, finansira Evropska unija, a sufinansira Ministarstvo javne uprave Crne Gore naši učenici su postigli izvanredne rezultate i osvojili lijepe nagrade. Ove nagrade su produkt aktivnog rada literarne sekcije i zadovoljstvo mi je što nastavljamo  da nižemo uspjehe na konkursima jer su učenici talentovani i zaslužuju priliku da iskažu svoja literarna umijeća. Želim da se zahvalim NVO FORS Montenegro i Ivani Roganović i Veselinu Šturanoviću na gostoprimstvu i na tome što su meni i učenicima boravak u Nikšiću učinili prijatnom i lijepom uspomenom” – istakla je profesorica Dijana Tiganj.

ERIS BABAČIĆ