STOPIRANI RADOVI NA IZGRADNJI DJEČIJEG IGRALIŠTA: CEDIS I OPŠTINA TRAŽE RJEŠENJE ZA BETONSKI STUB

Zbog betonskog stuba na igralištu za djecu stopirani radovi

Opština Petnjica je uz pomoć Glavnog grada Podgorice i gradonačelnika Ivana Vukovića, koji je donirao sredstva za izgradnju dječijeg igrališta ovakvog tipa u Petnjici krenula u realizaciji projekta, koji će upotpuniti ambijentalni izgled Petnjice, a samim tim će i mališani dobiti svoj omiljeni kutak za igru i druženje.

Za radove na izgradnji dječijeg igrališta je zadužena građevinska firma ,,Bihor“ iz Petnjice. Radnici ove firme su do sada  izgradili betonske potporne zidove, ali dalji radovi na izgradnji igrališta su stopirani, jer se na mjestu gdje je projektom predviđeno da bude igralište nalazi betonski stub sa strujom, koji je u vlasništvu CEDIS-a.

Juče je održan sastanak predstavnika opštine Petnjica i menadžmenta CEDIS-a, koji je  izašao na teren, sagledao situaciju i zajedno sa opštinom su u potrazi za najboljim rješenjem kako bi se radovi na izgradnji igrališta nastavili što je prije moguće.

Petnjica, do sada nije imala gradsko igralište, koje bi bilo pravi poklon za mališane u našoj opštini, kao i podsticaj za roditelje da ostaju sa svojom djecom i odgajaju ih u Petnjici.

ERIS BABAČIĆ