POZIV ORGANIZACIONOG ODBORA: DOĐITE NA SKUP BRATSTVA LIČINA U KORITIMA 5. AVGUSTA

Organizacioni odbor Bratstva Ličina pozvao je sve rođake i mještane sela Koita da se okupe u petak 5. avgusta na tradicionalnom skupu u Koritima.

“Obavješavamo naše zemljake, mještane sela Korita kao i ostalih krajeva Crne Gore i šireg regiona da će se u petak 5. avgusta 2022. godine, poslije džume, održati tradicionalni mevljud u džamiji u Koritima.

Od 14 časova predviđen je muzički program sa poznatim bendom iz BiH, koji je specijalno angažovan za ovu priliku. Obezbijeđeni su šatori za 400 osoba.

Kako bi poboljšali ugođaj služiće se domaće jagnjeće pečenje kao i drugi proizvodi sa roštilja. Takođe će biti služeni i domaći mliječni proizvodi.

Organizator ovog skupa je džematski odbor.

Za sve informacije možete se obratiti predjedniku organizacionog odbora Alenu Ličini na broj +382(0)68/419-805 I +382(0)69/593-506

Pozivamo sve iz šireg regiona, posebno one koji putiču iz ovih krajeva sjevernog dijela Crne Gore ili južnog Sandžaka da dođu na ovaj skup. Garantujemo da će se lijepo provesti i otići sa skupa zadovoljni”, stoji u pozivu Organizacionog odbora.