Još jedna akcija čišćenja saobraćajnica u Petnjici

U organizaciji NVO ,,Eko Vrbica“, a u saradnji sa vajber grupom ,,Dobro djelo“ u nedelju je organizovana akcija čišćenja putnog pravca od Selišta prema Kutnjem Brdu.

Ovo je još jedna akcija u nizu koju su organizovali predsjednik NVO ,,Eko Vrbica“ Hidajet Ćeman u saradnji sa administratorom vajber grupe ,,Dobro djelo“, Mirsadom Hadrovićem,  a sve u cilju podizanja svijesti građana na veći nivo, kao i sami izgled Petnjice.

Tom prilikom aktivisti grupe ,,Dobro djelo“ i NVO ,,Eko Vrbica“ su prikupili preko deset vreća različitog otpada koji se nalazio uz saobraćajnicu i tako bar na neki način i na neko vrijeme ovaj putni pravac očistili.

,,Zahvaljujemo se lokalnoj upravi, koja je ovom prilikom donirala četrdeset kesa u vrijednosti od osam eura. Takođe želimo da se zahvalimo i svim učesnicima, koji su se odazvali i pomogli u akciji, kao i Radiju Petnjica koji je svaku našu akciju propratio“, kazao je Hidajet Ćeman, predsjednik NVO ,,Eko Vrbica“.

Takođe, javili su se i brojni donatori, naši ljudi koji žive u dijaspori, koji su u ovoj akciji prepoznali društveno korisni rad, koji je za dobrobit svih mještana i građana, pa samim tim i izrazili želju da pomognu u organizaciji akcije, a to su: Mirsad Adrović iz Slovenije i Harun Ćeman iz Njemačke. Oni su obezbijedili novčana sredstva za hranu i piće za sve učesnike akcije.

ERIS BABAČIĆ