Biblioteka u SMŠ Petnjica opremljena donacijom fondacije ČOVJEK NE UMIRE Ćamil Ramdedović“

Fondacija „ČOVJEK NE UMIRE Ćamil Ramdedović“ niže dobra djela za djecu Bihora.

Nova akcija uz podršku fondacije NVO „ČOVJEK NE UMIRE Ćamil Radmdedović“ u saradnji sa JU „Srednjom Mješovitom školom“ Petnjica  na čelu sa vd direktorom Marufom Batilovićem opremili su školsku biblioteku koja nije imala elemente biblioteke.

„ Saradnja koju naša fondacija ima sa direktorom škole Marufom Batilovićem je na veoma zavidnom nivou.

Prošle godine fondacija je školi donirala mini bus za prevoz učenika a daljih relacija Bihora.

Nijesmo željeli da se zaustavimo na tome, već smo našoj djeci htjeli da omogućimo bolju i kvalitetniju edukaciju novom bibliotekom.

Ovo je zaista jedan koristan projekat koji realizujemo. Direkor Maruf sa radnicima oprema i uređuje prostor. Radimo na tome da obezbijedimo i 6000 knjiga kako bi imala potpune elemente jedne biblioteke.

Ovo su prave vrijednosti, želimo da naša djeca uspiješno pohađaju srednju školu i da im ništa ne hvali“, saopštili su iz fondacije „ČOVJEK NE UMIRE Ćamil Ramdedović“.

Zahvalnost fondaciji na ovoj predivnoj akciji duguje Maruf Batilović koji je srećan što u Petnjici i dalje postoje ljudi doborg srca.

„ Neizmjeru zahvalnost u ime škole i u svoje lično ime dugujem fondaciji na ovoj predivnoj akciji koja je veoma značajna za našu školu.

Biblioteka koja se nalazila u školi nije bila baš na zavidnom nivou.

Kada je Mijaz Ramdedović boravio u Petnjici posjetio je školu, gdje smo uručili zahvalnicu fondaciji za donaciju mini busa.

Kroz neformalnu komunikaciju sa Mijazom započeli smo temu o školskoj biblioteci, gdje je Mijaz sam inicirao da fondacija donira sredstva kojim će biti kupljene police i ostali inventar koji je neophodan za biblioteku.

Mijaz nije samo čovjek od riječi već i od djela, tako da smo prethodnih dana dobili police koje smo smjestili u jednoj većoj učionici koju smo pregradili tako da će pola biti administrativna arhiva a druga polovina biblioteka.

Još jednom želim da se zahvalim fondaciji kao i Mijazu čovjeku velikog srca“ , zaključio je Maruf Batilović.

ALMINA LIČINA