NVO FARMERI SA BIHORA: NAJBOLJI VIDEO INSPIRISAN BIHOROM POSLAO EDIN CIKOTIĆ

Na VIBER grupi pod nazivom  „FARMER SA BIHORA“ koja broji oko 100 članova u susret velikom islamskom prazniku Kurban Bajramu NVO Klaster Farmer sa Bihora odlučio je da nagradi najbolji video koji prikazuje ljepote Bihora.

Koordinator Klastera Eldin Muratović za portal Radio Petnjica nešto više je rekao o samoj nagradnoj igri kao i dodatnim poklonima za drugo i treće mjesto.

„Klaster “Farmeri Sa Bihora”, u saradnji sa fondacijom “Čovjek ne umire Ćamil Ramdedović” je organizovao nagradnu igru za farmere sa Bihora. Nagradna igra je održana u našoj Viber grupi “Farmeri sa Bihora” koja broji oko 100 članova. Pravo učešća u igri su imali svi članovi a uslov je bio da pošalju snimak koji prikazuje ljepote Bihora  u trajanju do 20 sekundi.

Nagrada za najbolji snimak je telefon Samsung A32 a cilj igre je promocija Bihora. Nagradna igra je osmišljena tako da daje potpunu slobodu članovima u izboru sadržaja snimka. Tako smo dobijali snimke prirodnih ljepota Bihora, rada naših farmera i poljoprivrednika kao i proizvode koji su proizvedeni na našim domaćinstvima.

Takođe, jedan od ciljeva ove igre je bio i povezivanje naših članova, pa u izboru dobitnika nagrade su učestovavali svi članovi glasanjem za video snimak za koji su smatrali da je najbolji.

Na kraju izdvojila su se 3 video snimka.

Snimak koji prikazuje mladog i vrijednog Bihorca dobio je prvu nagradu, a autor snimka je Edin Cikotić, dok su drugo i treće mjesto osvojili Edis Mehović i Samir Ramdedović.

Svaki snimak je prikazao nešto autentično i to je razlog zbog kojih su se oni i izdvojili.

Posebnu zahvalnost dugujemo Dinu Cikotiću iz Švajcarske koji je donirao nagradu za drugo i treće mjesto i na ovaj način uveličao akciju“, saopštio je Eldin Muratović.

Dodjeli nagrada su prisustvovali osnivači Klastera Amar Muratović i Salem Smailović.

„Ovim putem želim da se zahvalim članovima grupe koji su svojim radom doprinijeli da se danas okupimo i ovim mladim ljudima uručimo nagrade.

Iz dana u dan napredujemo kako u ekonomskom tako i materijalnom planu. Klaster možemo da uporedimo sa bilo kojom drugom većom poljoprivredom organizacijom u Petnjici i šire.

Dobili smo kombajn s kojim smo otvorili ljetnju sezonu i od kojeg dobro zarađujemo.

Želio bih da pozovem sve Bihorce da se pridruže Viber grupi i zajedno sa farmerima sudjeluju u nagradnim igrama kojih će biti u naredom periodu“, zaključio je Salem Smailović.

ALMINA LIČINA