ELVIS KORAĆ, GAGI TOURS: U INCIDENTU KOD RAŠKE NIKO NIJE BIO UGROŽEN, VOZAČI REAGOVALI PROFESIONALNO

Korać, Gagi Tours

Iz kompanije Gagi Tours demantovali su navode nekih medija da su svojom nepažnjom ugrozili sigurnost putnika prošlog petka kada se otkačila prikolica sa autobusa koji je saobraćao na relaciji Petnjica – Luksemburg.

,, Prije svega želim javno da se obratim javnosti kao vlasnik prevoznika Gagi Toursa i demantujem sve što je do sada napisano u objavljenim člancima.

Kao prvo nije tačno da je ovaj slučaj izazvan nepažnjom vozača. Ono što se zaista desilo jeste da se zbog loše infrastruktute kroz Rašku u toku vožnje šaraf koji je povezivao kuku i prikolicu otkačio. Nije tačno da vozač nije primijetio da se prikolica otkačila, naprotiv zbog nedovoljno mjesta za okretanje autobusa na tom dijelu puta, vozač je bio prinuđen da nastavi put nepunih pet kilometara do prvog proširenja.

Dok se autobus okretao, ja sam stigao na lice mjesta, zatekao sam saobraćajnu policiju , uredno predao dokumenta. Ono što je meni jedino bilo važno u tom trenutku jeste da prikolica nije nikog povrijedila.

Nakon par minuta autobus je stigao na mjesto gdje se desio incident, prikolica je sigurno i bezbjedno transportovana do Crne Gore.

Procedura je trajala punih 40 minuta, odma nakon toga smo nastavili putovanje.

Takodje ono što su mediji pisali jeste da se vozači nijesu javljali na telefon. To je notorna laž neprofesionalnih novinara koji ne znaju da rade svoj posao onako kako treba’’ , zaključio je vlanisk Gagi Toursa Elvis Korać.