PRED SUDOM PALA JOŠ JEDNA ODLUKA VESNE BRATIĆ: ISLJAM ĆEMAN NEPRAVEDNO RAZRIJEŠEN

Isljam Ćeman

Bivši direkotr OŠ „25 maj“ Vrbica Isljam Ćeman, dobio je presudu od Osnovnog suda u Podgorici rješenje o poništenju rješenja o razrješenju direktora spomenute ustanove.

„Želim ovom prilikom da obavijestim javnost da je Osnovni sud u Podgorici, potvrdio da sam nepravedno razriješen sa pozicije direktora u OŠ „25 Maj“.

Dolaskom već bivše ministrake prosvjete Vesne Bratić, razriješen sam dužnosti direktora škole neosnovano i nakon toga podnio sam tužbu Osnovnom tužilaštvu u Podgorici, da bi nakon skoro godinu dana čekanja, dobio rješenje da sam neosnovano razriješen sa te pozicije.

Na ovaj način, želim da skrenem pažnju javnosti da je pravda spora ali dostižna i nastojaću da ispravim tu nepravdu i nastavim tamo gdje sam stao 12. juna 2021. godine.

Ovim putem apelujem na aktuelnog ministra prosvjete, da uzme u obzir činjenično stanje svih razriješenih direktora škola u Crnoj Gori i gdje god bude imalo uslova, da istim pruži priliku da nastave svoj angažman na pozijima gdje su prije bili i mislim da bi to bila jedina prava satisfakcija nepravedno razriješenih direktora“, zaključio je Isljam Ćeman.

ALMINA LIČINA