PETNJICA: Najmlađi obilježili svoju predškolsku maturu

Danas je u Petnjci polaznicima  JPU „Radmila Nedić“ svečano uručena diploma po završetku predškolskog vrtića.

Mališani su za svoje učitelje i roditelje priredili priredbu u prostorijama predškolskog vrtića u Petnjici.

Ovoj manifestaciji je takođe prisustvovala direktorica vrtića „Radmila Nedić“ Marina Gojković sa svojim sardnicima, kao i delegacija opštine Petnjica.

Na samom početku vaspitačica Hajruša Muratović obratila se prisutnim gostima i izrazila zahvalnost na prisustvu i odvojenom vremenu.

„Na samom početku želim da pozdravim sve prisutne i da vam se zahvalim što ste vašim prisustvom uveličali ovaj današnji događaj.

Takođe pozdravljam i sve prisutne u ime kolginice, ujedno i vaspitačice Senke Ćeman koja iz opravdanih razloga danas nije mogla biti među nama. Od samog početka pratila je rad djece i davala veliku podršku mališanima.

Na izmaku je još jedna radna godina, danas smo ovu priredbu priredili da bi je sa osmijehom i srećom završili.

Želim predškolcima prije svega zdravlja, sreće i uspjeha u daljem školovanju, a roditeljima velika zahvalnost na divnoj saradnji jer bez njih naš trud bi bio uzaludan. Koliko smo koleginice Dragana, Senka i ja radile sa djecom isto toliko su radili i njihovi roditelji“, kazala je vaspitačica Hajruša Muratović.

Takođe ovom prilikom obratila se i direktorica vrtića Marina Gojković, koja je bila impresionirana radom i disciplinom, kako djece, tako i njihovim vaspitačicama.

„Veliko mi je zadovoljstvo što sam danas ovdje sa ovom divnom djecom. Moram primijetiti da su uslovi ovdje na nivou, drago mi je što ste došli u tako velikom broju. Pored toga, jako mi je drago što su Hajra i Dragana stupile u tako dobru komunikaciju sa vama i što ste od samog početka bili sa ovim divnim mališanima“ ,zaključila je Marina.

ALMINA LIČINA