(VIDEO I FOTO) PRIJATELJI RADIJA PETNJICA: “ZOVI PETNJICA” – PREVOZ SA AERODROMA U CG I REGIONU, ŠATL PREVOZ DO 12 OSOBA….

U susret sezoni godišnjih odmora i dolaska dijaspore svoj zavičaj, firma „Zovi Petnjica“ nudi taksi usluge na teritoriji opštine Petnjica i na aerodromima u Podgorici, Prištini, Dubrovniku, Beogradu, Tivtu, Nišu, Skoplju, Sarajevu…

Tim povodom, menadžer firme „Zovi Petnjica“ koja se bavi taksi uslugama, Arnes Latić gostovao je u studiju Radija Petnjica i govorio o uslugama njegove firme koje ima u ponudi.

“Firma „Zovi Petnjica“ je prva firma u Petnjici koja se bavi taksi uslugama. U sklopu taksi usluga, nudimo prevoz na teritoriji opštine Petnjica, prevoz na teritoriji Crne Gore i aerodroma bivše Jugoslavije.

Takođe novu u ponudi naše firme je šatl prevoz, koji broji od pet do 12 mjesta u vozilu i on će se ralizovati sa aerodroma iz Podgorice i Tivta”, rekao je Latić.

Latić je pozvao zainteresovane osobe koji žele da budu dio firme taksi usluga, kao i to da ukoliko žele da sa svojim automobilom pod određenim uslovima rade, dobijaju izvod iz licence sa kojim imaju mogućnost da dobiju posao i rade u firmi taksi usluga.

Firma „Zovi Petnjica“ želi dobrodošlicu dijapori u svoj rodni zavičaj.

ENKO KORAĆ