(FOTO) OŠ “25 MAJ” IZ VRBICE OBILJEŽILA 99. ROĐENDAN

Osnovna škola “25. maj” iz Vrbice juče je obilježila Dan škole.

Ova škola je prigodnim kulturno-zabavnim programom koji su učenici i nastavnici pripremili obilježila 99. rođendan.

Proslavi su prisustvovali roditelji ali i brojni mještani iz Gornje i Donje Vrbice. Povodom Dana škole, održao se i tradicionalni turnir u fudbalu u kojem su učestvovali učenici ove škole protiv tima iz osnovne škole “Trpezi”.

Prisutnima se obratio direktor škole, Alen Ćeman. On je istakao zadovoljstvo zbog prilike da se nakon dvogodišnje pauze, izazvane pandemijom,  svečanost povodom rođendana škole održi na način koji je u tradiciji ove škole već decenijama.

On je istakao da se i ova škola u prethodnom periodu susrela sa brojim poteškoćama i izazovima ali da uprkos tome dobri rezltati nijesu izostali.

“Ponosni smo na postignute rezultate i uspjehe koje smo nizali u proteklom periodu. Uspješno smo promovisali našu školu na opštinskim, regionalnim ali i državnim takmičenjima. Veliku zahvalnost dugujemo i roditaljima na uspješnoj saradnji.  Nadamo se da ćemo i dalje nastaviti istom dinamikom da nižemo uspjehe”, istakao je Ćeman.

Na kraju, uspješnim nastavnicima (mentorima) direktor je uručio zahvalnice a uspješnim i  talentovanim učenicima koji su postizali zapažene rezultate na raznim takmičenjima pohvalnice i druga priznanja.

SELMA ADROVIĆ