IZAŠAO NOVI, 39. BROJ “REVIJE BIHOR”

Ovih dana je u Luksemburgu, u izdanju udruženja građana porijeklom mahom iz Crne Gore „ZK Bihor“ izašao 39. broj revije Bihor.

Na 56 stranica ovaj broj donosi niz zanimljivih tekstova tematski vezanih za Crnu Goru, region i Luksemburg.

Grupa autora okupljenih oko ovoga glasila potrudili su se da i ovaj broj obiluje nizom  aktuelnih tekstova koji se tiču kako dijaspore tako i tema zanimljivih za one koji su ostali vjerni svojim pradjedovskim ognjištima.

Revija u ovom broju donosi reportažu o najuspješnijem građevinskom preduzeću u Crnoj Gori – kompaniji Bemax, koja je iza sebe ostavila kilometre kvalitetnog asfaltnog puta, i gdje je u više navrata o svom trošku asfaltirala dionice puta u Bihoru, a donirala je izgradnju cijelog sportskog kompleksa medresi Mehmet Fatih u Podgorici.

Osim toga revija donosi bogatu hroniku udruženja, piše o uspješnim Bihorcima u svijetu, a tu je i bogata  kulturna rubrika.

I ovaj broj odštampan je u prestižnoj štampariji Merkator u Bijelom Poilju, a tiraž od 1 000 primjeraka, rasprodat je još prije zvaničnog izlaska iz štampe.
Napomenimo da je glavni i odgovorni urednik ovog prestižnog glasila književnik Faiz Softić, a da se kao tehmički urednik potpisuje Željko Madžgalj.
     Redakcija revije Bihor