DALIDA ŠKRIJELJ, ALMA I AJLA ADROVIĆ SNIMILE SPOT ZA TAKMIČENJE “CRNA GORA U RITMU EVROPE”

Na muzičkom takmičenju „Crna Gora u ritmu Evrope“, djeca iz Petnjice će ove godine pjevati pjesmu sa kojom je Bugarska nastupila na Eurosongu. Pjevaće na engleskom jeziku pjesmu „Tears getting sober“ i nastupiće pod rednim brojem 12.

Dalida Škrijelj, Alma i Ajla Adrović  su u toku 3 boothcamp-a, koji su organizovani u Podgorici imali su priliku, da sa profesorom pjevanja i instruktorom plesa rade na uvježbavanju pjesme i koreografije za nastup. Na poslednjem boothcamp-u su snimljeni vokali, a juče je sniman spot za pjesmu, na atraktivnim lokacijama u našoj opštini. Spot će premijerno biti prikazan na finalnom takmičenju koje će se održati u Podgorici, u junu.

“Propozicije su takve da 50% poena nose glasovi publike, te vas pozivamo da podržimo našu djecu i glasamo u periodu kada bude otvoreno glasanje, o čemu ćete biti blagovremeno obaviješteni.

Bihorska djeca su pokazala izuzetan talenat i uz nesebičnu podršku svih nas možemo očekivati dobar plasman na takmičenju”, saopštili su iz lokalne uprave.

ENKO KORAĆ