“Lukser” od 7. maja leti prema CG dva puta sedmično

Avioni nacionalne luksemburške kompanije ,,Lukser” letjeće od 7. maja za Tivat dva puta sedmično, saopšteno je iz Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu.

Avioni ove kompanije će letjeti i za Podgoricu, i to do 2. jula do 24. septembra dva puta nedjeljno srijedom i subotom. Tivat – Luksemburg -Tivat će letjeti u periodu od 7. maja do 1.oktobra (utorkom i subotom).

“Interesovanje turista za Crnu Goru iz Zapadne Evrope je veliko i nadamo se da će ovaj broj turista nadomjestiti broj gostiju koji su dolazili iz Ukrajine i Rusije, a koji su usljed ratnih dešavanja onemogućeni da dođu. Stoga letove luksemburške kompanije prema Crnoj Gori smatramo veoma korisnim kako bi turisti iz Zapadne Evrope mogli da ljetuju u našoj zemlji”, stoji u saopštenju.

“Imajući u vidu veliko interesovanje za ponuđene letove, predlažemo da na vrijeme rezervišete avionske karte, putem linka: https://www.luxair.lu/fr/page-daccueil”, zaključuju iz Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu i dodaju da stoje na raspolaganju za sve dodatne informacije.