U NEDJELJU AKCIJA ČIŠĆENJA, HADROVIĆ: KREĆEMO IZ PETNJICE PREMA BORU DA ČISTIMO TAJ PUTNI PRAVAC

Prof. Mirsad Hadrović za portal Radio Petnjica saopštio je da će se čišćenje putnog pravca realizovati od Petnjice do Bora.

Medijski pokrovitelj Radio Petnjica pratiće aktivnosti, kako bi motivisali ljude da prave slične akcije. Pokretač akcije je Viber grupa ,,Dobro djelo“.

“Planiramo da se nađemo u nedelju u 9h ispred studija Radio Petnjica. Ako nas bude u većem broju, krenućemo iz Petnjice prema Boru da očistimo taj putni pravac. Da napomenem da je jedan od organizatora ove akcije Komunalno preduzeće Petnjica. Oni će obezbijediti plastične kese za smeće i rukavice”.

Poruka građanima Petnjice je da ćemo organizovati slične akcije na teritoriji Bihora.

“Mnogo puta tražimo nekoga da pokrene akcije i da radimo, a ustvari to je nešto što možemo i mi sami. Ovim primjerom hoćemo da pokažemo da želimo čist Bihor i čistu opštinu. Na samom kraju, pored građana i građanki Petnjice, želim da pozovem Turističku organizaciju Petnjice da predvodi i da bude lokomotiva ovoj priči. Takođe pozivam i sve nevladine organizacije, kojih ima dosta, da zajedno damo doprinos i da pokažemo da hoćemo i možemo“ , zaključio je Mirsad Hadrović.

ALMINA LIČINA