(FOTO I VIDEO) U PETNJICI ODRŽANA IZLOŽBA GRAFIČKOG DIZAJNA, FOTOGRAFIJE I CRTANJA

U prostorijama Centru za kulturu Petnjica, u petak je održana izložba radova grafičkog dizajna, fotografije i crtanja.

Nevladino udrženje ,,Karika“ iz Rožaja, koje je osnovano 2016 godine. sa ciljem da edukuje mlade, danas je održalo izložbu radova u Petnjici pod sloganom ,,CULTURE UP“ i predstavilo publici u Petnjici premijerno neke od svojih zapaženih radova, koji su nastali kroz radionice kreativnog slikanja, fotografije, crtanja i grafičkog dizajna.

Direktor Centra za kulturu Sinan Tiganj je poželio dobrodušlicu prisutnima i otvorio izložbu,

,,Ovaj događaj će ozvaničiti saradnju između JU Centra za kulturu i NVU ,,Karika“ iz Rožaja. Koristim ovu priliku da se zahvalim izvršnom direktoru NVU ,,Karika“ Mirzi Luboderu, što je upravo izabrao da izložbu održi u Centru za kulturu Petnjica. NVU,,Karika“ je osnovano 2016 godine. sa ciljem edukacije mladih, a da su uspjeli u tome najbolja je potvrda ova izložba fotografija učenika“, kazao je direktor Centra za kulturu Petnjica Sinan Tiganj.

Publici u Petnjici se takođe obratio Mirza Luboder izvršni direktor Nevladinog udruženja ,,Karika“,

,,Prije svega želim da se zahvalim Centru za kulturu Petnjica, na čelu sa direktorom, ovo je prva izložba našeg udruženja kroz projekat ,,CULTURE UP Rožaje“, koja se održava upravo u Petnjici, ovo je naš mali karavan kulture koji je došao u posjeti Petnjici.“

Nakon završetka izložbem u Centru za kulturu Petnjica, djeca su krenula u kratki obilazak Petnjice.

ERIS BABAČIĆ

Opširnije o izložbi možete vidjeti na našem You Tube kanalu.