PRIJATELJI RADIJA PETNJICA: REISENBUS MONTENEGRO – NOVI AUTOBUSI ZA NOVU LINIJU DO DORTMUNDA

Malo je kompanija koje se mogu pohvaliti sa dinamikom osvajanja evropskog tržišta kao što je to tutinska firma Reisenbus Montenegro.

Dugogodišnji prijatelj Radija Petnjica, koji pruža usluge prevoza putnika i robe na relaciji Crna Gora do Njemačke i Luksemburga, ovih dana je otpočeo sa novom linijom do Dortmunda. Kako su istakli za portal radija, za novu liniju su osvježili svoj vozni park što će dodatno uticati na sigurnost i udobnost putnika.

“Za ovu liniju potrudili smo se da obezbijedimo novo vozilo, marke Setra 516HD, 2017.godište. Ono što treba da znaju naši putnici to je da ovaj autobus karakteriše velika komfornost između sjedišta što predstavlja znatno olakšanje putnicima tokom višesatnog putovanja. Generalno, naša firma je vodila računa upravo na ovom polju, tako da smo birali autobuse sa manjim brojem sjedišta a to predstavlja veći komfor za putnike. Autobus koji saobraća na liniji do Dortmunda i nazad, predstavlja poslednju seriju Setrinog proizvoda koji jasno govori koliko naša firma unapređuje svoj vozni park a samim tim i brine o udobnosti i sigurnosti naših pautnika”, istakli su iz menadžmenta Reisenbus Montenegro.

Firma Reisenbus osnovana je 2006.godine i bavila se prevozom putnika unutar države. Međutim, nakon osam godina poslovanja, proširilu su svoju djelatnost pa su uveli prvu međunarodnu liniju na relaciji Bijelo Polje – Luksemburg, 2014.godine i tako je nastala firma koja i danas posluje, Reisenbus Montenegro. “U međunarodnom saobraćaju, prva linija je bila upravo ova od Bjelog Polja do Luksemburga koja i danas se održava. Tu smo liniju proširili pa dva autobusa sedmično saobraćaju. Nakon godinu tana, tačnije 2015.godine, otvorili smo liniju za Berlin. Zbog tehničkih i zakonskih propisa, tek ove godine smo dobili dozvole i sada konačno možemo da se pohvalimo i novom linijom za sve gradove Njemačke”, istakli su iz tutinskog brenda kada je u pitanju prevoz putnika za portal radija.

“Nova linija ide iz Tutina, svakog četvrtka u 11 časova, preko Minhena, Štutgarta, Frankfurta do Dormunda koji je krajnja destinacija. Povratak naših autobusa je subotom, u 11:15 časova iz Dortmunda. Za putnike iz Crne Gore, koji namjeravaju da putuju prema Njemačkoj, obezbijeđen je prevoz. Potrebno je da kontaktiraju našu agenciju za dodatne informacije. Ključ našeg uspjeha je udobnost i sigurnost a ovome možemo dodati i odgovornost našeg osoblja prema putnicima jer su za našu firmu putnici na prvom mjestu. Na ovom nećemo stati, već očekujemo osvježenje voznog parka sa još jednim vozilom turističke klase”, saopštili su iz Reisenbus Montenegra za portal radija.

Za sve potrebne informacije, putnici mogu da pozovu na brojeve telefona agencija:

+381 69 2 811 419 (Viber)

+381 63 89 49 662 (Viber)

+382 20 811 419

+381 20 811 388

Kao i na brojeve telefona u busu:

+49 172 895 13 79 (Viber)

+381 62 669 445 (WhatsApp)