LIČINA I MURATOVIĆ: U RADMANCIMA ĆEMO OSVOJITI NEDOSTAJUĆE GLASOVE ZA MANDATE

Zaim Ličina i Almir Muratović

Nosioci lista Stranke pravde i pomirenja i Socijalističke narode partije, Almir Muratović i Zaim Ličina, povodom ponovljenih predstojećih izbora na biračkom mjestu br. 3 Radmanci za portal Radija Petnjica kazali su da očekuju pozitivne rezultate.

Nosilac liste SNP-a ,,Časno za Petnjicu” Zaim Ličina zahvalio se Ustavnom sudu na časnoj i poštenoj odluci.

“Pokazatelj da je naša inicijativa ispravna i argumentovana kao što je to dokazano u odluci Ustavnog suda, dokazuje to što će se izbori ponoviti na biračkom mjestu br. 3 u Radmancima. Od ponovljenih izbora očekujem da ću imati podršku, uvjeren sam  i siguran da ću uspjeti da osvojim  odbornički mandat“, istakao je Zaim Ličina.

Nosilac liste SPP-a “Samo pravo” Almir Muratović kazao je da je ponavljanje izbora na biračkom mjestu br. 3 Radmanci ispravna odluka Ustavnog suda.

“Očekujem da ćemo na ovim predstojećim izborima osvojiti četvrti mandat koji nam i pripada”, zaključio je Almir Muratović.

Podsjetimo, na lokalnim izborima u Petnjici održanim 5. decembra, Demokratska partija socijalista osvojila je 17 mandata, Bošnjačka stranka šest, SPP tri, Demokrate i Socijaldemokrate dva mandata, Socijaldemokratska partija jedan, a Socijalistička narodna partija nije osvojila nijedan mandat.

ALMINA LIČINA