(FOTO I VIDEO) NERMINA ŠKRIJELJ, BIHORKA SA GVOZDENIM PESNICAMA

Nerma Škrijelj

U petak je ekipa Radia Petnjica ugostila mladu i talentovanu kik bokserku Nerminu Škrijelj, porijeklom iz Bihora, tačnije Murovca, a koja živi i bavi se ovim sportom u Rožajama. Iako je tek prije nekoliko mjeseci napunila 13 godina, ona je krenula sa ciljem do ostvari san. Kako nam je kazala, ovim sportom je počela sasvim slučajno da se bavi.

“Počela sam da se bavim kik boksom sasvim slučajno, krenula sam na fitnes i na nagovor trenera Damira Mukovića počela sam da se bavim kik boksom i tu se ispostavilo da ja znam više od fitnesa”, rekla je Nermina.

Na Balkanskom takmičenju koje se održalo prije nekoliko dana u Nišu, Nermina je osvojila prvo mjesto i okitila se zlatnom medaljom u kategoriji do 60kg. Takođe je upisala i prve nastupe za reprezentaciju Crne Gore i imala je čast, kako ona kaže, da se upozna i trenira sa proslavljenim kik bokserom Ivanom Strugarom.

,,Da, imala sam priliku da treniram sa našim proslavljenim kik bokserom Ivanom Strugarom, on je bio moj mentor i susrećemo se sa njim na skoro svim velikim evropskim takmicenjima”, rekla je Nermina.

Poželjeli smo joj puno sreće i uspjeha i nadamo se da će u skorijoj budućnosti predstavljati našu državu na nekom velikom takmičenju, kao što su Olimpijske igre.

ERIS BABAČIĆ