URUČENO OPŠTINSKO PRIZNANJE SEFADINU OSMANOVIĆU ZA POPULARIZACIJU PETNJICE

Predjednik opštine Samir Agović uručio priznanje Sefadinu Osmanoviću

Predsjednik opštine Samir Agović uručio je priznanje plaketu za popularizaciju opštine Petnjica Sefadinu Osmanoviću iz Luksemburga.

Predsjednik je razmijenio mišljenja o mogućnostima ulaganja u mali porodični biznis koji se može realizovati na području opštine Petnjica.

“Naš zajednički interes je da što više naših ljudi koji su uspiješni u dijaspori i šire, svoje iskustvo prenesu na rodbinu, prijatelje koji žive u Petnjici i da na nekim svojim primjerima pokažu i ukažu da se u Bihoru može početi sa malim ili porodičnim preduzećima sa kojim se može stvarati neki veći dohodak i nova vrijednost“, kazao je predsjednik.

U znak priznanja i  popularizacije naše Opštine u Luksemburgu kao i svih Sefadinovih dolazaka, takođe o naših prijatelja iz regiona, odlučili smo da uručimo priznanje za promociju opštine Petnjica“, zaključio je predsjednik Samir Agović.

Osmanović je istakao da je ponosan što su lokalna uprava i predsjednik Opštine Samir Agović prepoznali napore i doprinos u prijateljstvu prema Petnjici i Crnoj Gori.

“Želim da se zahvalim lokalnoj upravi na čelu sa predsjednikom Agovićem na prepoznavanju mog doprinosa i uručenoj plaketi.

Vjerujem da će u narednim godinama biti još više uspiješnih priča koje zajednički stvaraju Opština i dijaspora, ali potrebno je da dijaspora više pomogne u stvaranju novih vrijendosti i da pomogne svom zavičaju“, zaključio je Sefadin Osmanović.

ALMINA LIČINA